El passat dijous, 28 de març, l’alumnat de sisè de primària, la Gemma Garcia i els Jordis vàrem anar d’excursió a Girona.

Enguany ha estat la 2a ocasió que hem visitat la ciutat, d’excursió, durant el curs de sisè de primària.
 
En primer lloc vàrem visitar i gaudir del monestir de Sant Daniel, regit per monges benedictines. El 15 de juny del 2013 es varen iniciar els actes de celebració del primer mil·lenni del Monestir de Sant Daniel de Girona, uns actes que es varen allargar fins l’any 2018, quan es va commemorar els mil anys de l’acta de dotació del monestir. Mil anys de presència continuada de la comunitat benedictina a la vall emfatitzant allò que les defineix: la pregària, el treball i l’acolliment benedictí. Cal fer esment que la nostra escola, les Escolàpies Figueres, ha estat el primer centre docent (escola, institut…) que hi ha pogut accedir.
 
En segon lloc vàrem visitar el monestir de Sant Pere de Galligants, que ja existia a la 1a meitat del segle X.
 
Vàrem dinar i, en últim lloc, vam visitar la Catedral de Girona, que és l’església cristiana catòlica de Santa Maria de Girona, seu catedralícia del Bisbat de Girona i el major temple cristià del bisbat i de la província homònima.
 
L’excursió va ser molt interessant i va acabar rebent la genial notícia que la Marta i en Sergi són 2 dels 9 alumnes finalistes, aquest curs, del Concurs de Narrativa Periodística, adreçat a l’alumnat de sisè de primària.
 
L’alumnat de sisè de primària, la Gemma Garcia i els Jordis.

 

0

Activitats extraescolars 19-20.
Activitats Generals Escolàpies Figueres. Gimcana ECOlàpies.
P-4. Jocs d’aigua.

admin